Huisartsenpraktijk van Vliet

Nieuws

Corona virus
In verband met de oplopende COVID cijfers vragen wij iedereen weer om een mondkapje te dragen in de praktijk. Ook willen wij u vragen om bij klachten die passen bij een COVID besmetting een test laten doen via de GGD. klachten die passen bij een COVID besmetting zijn: verkouden, keelpijn, koorts, algeheel niet lekker, vermoeidheid, misselijk, diarree.

In verband met corona virus vragen wij alle patiënten om NIET naar de praktijk te komen. Wij vragen iedereen die een vraag heeft om ons te bellen.
Heeft u geen klachten maar vragen over het corona virus? Kijk dan eerst op www.thuisarts.nl, of bel het landelijke informatiepunt 0800-1351

Komt u ook niet naar de praktijk als u een afspraak met de assistente wil (bloeddruk, urine controle, injecties, medicatie herhalen oid) ook hiervoor eerst telefonisch overleggen met de assistente

Bij voorbaat bedankt voor uw medewerking en begrip!

Boosterprik COVID-19

U kunt uw afspraak voor de boosterprik inplannen bij de GGD via:
de website http://www.coronavaccinatie-afspraak.nl/

óf

tel nr 0800-7070

Wij geven zelf geen boosterprikken en wij hebben ook geen invloed op uw afspraak!!

Vakantie 2021
Tijdens de vakanties is er altijd een waarnemer aanwezig, de waarneming wordt gedaan door de 2 andere huisartsenpraktijken in de ZOED Molenwijk.

A t/m K = Dr Israël 023-5361135
L t/m Z = Dr Blank 023-5362801

Tijdens de officiële feestdagen (eerste, tweede kerstdag, pasen, pinksteren, hemelvaart en 1 januari) wordt de huisartsenzorg geregeld via de huisartsenpost telefoonnummer 023-2242526.

Online inzage van uw dossier
Sinds 1 oktober 2020 kunt u uw medisch dossier zelf online bekijken en ook andere zorgzaken zelf online regelen via ons patiënten-portaal via www.mijngezondheid.net.

In uw medisch dossier vindt u onder andere:
het advies van de huisarts
de uitslagen van onderzoeken
de lijst met uw medicijnen.

Op uw eigen telefoon of computer kunt u thuis deze gegevens over uw gezondheid zien. U heeft dan meer informatie om samen met ons te praten over uw gezondheid en om een keuze te maken over uw behandeling.

Daarnaast kan uw zelf online een vraag stellen aan uw huisarts of andere medewerkers via een E-consult.

Hoe meld ik mij aan?
U kunt via www.mijngezondheid.net een account aanmaken. Hiervoor heeft u wel DigiD nodig. Als u nog geen DigiD heeft kunt u dit aanvragen op www.digid.nl

Zijn uw gegevens veilig?
Alleen de huisarts, de medewerkers van de huisartsenpraktijk en uzelf kunnen uw gegevens zien. Uw gegevens zijn veilig en andere mensen kunnen ze niet zien. U ziet uw medische gegevens nadat u veilig inlogt.

Pas op met het geven van uw gegevens aan anderen
Soms vragen verzekeraars, gemeenten of een andere bedrijf om informatie over uw gezondheid. Vaak bent u niet verplicht om die gegevens te geven. In sommige gevallen kan het zijn dat u de gegevens wel wilt geven. Geef dan nooit uw hele medisch dossier en geef alleen de gegevens die nodig zijn.

Twijfelt u over het geven van uw medische gegevens aan iemand? Bespreek dit dan met uw huisarts of de assistente. Zij kunnen u helpen.

Contactgegevens
Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen is het belangrijk om uw contactgegevens correct en compleet te hebben in uw dossier. Contactgegevens zoals adres, telefoonnummer, mobiel nummer, e-mail adres en contactpersoon.
U kunt deze gegevens zelf aanpassen via www.mijngezondheid.net of doorgeven via de telefoon, aan de balie, via een brief of via de e-mail.
Het e-mail adres is: assistente321@hotmail.com (onbeveiligd), wij sturen een bevestiging van gegevens via een beveiligde mail terug.

Huisarts in opleiding
Vanaf september 2020 tot en met september 2021 is meneer dokter El-Atmani in onze praktijk aanwezig
In het kader van de vervolgopleiding tot huisarts.
Een arts in opleiding tot specialist,  heeft het artsexamen afgelegd en heeft de volledige bevoegdheid om de geneeskunde uit te oefenen. Daarbij wordt zij gesuperviseerd door uw eigen huisarts.

Patientgegevens
Wij krijgen vaak vragen tav patiëntengegevens. In verband met de privacy van de patiënten houden wij de wettelijke regels aan, hieronder een duidelijk overzicht:
Meer informatie is te lezen in ons privacyreglement.

Kunt u patiënten gegevens/uitslagen ontvangen?:

* Ja, van uw eigen dossier!

* Ja, van uw eigen kind <11 jaar als u de (gedeelde) voogdij heeft.

(tussen 12-15 jaar na overleg met kind.)

* Ja, met schriftelijke toestemming van de betreffende Patiënt.

(met handtekening.)

* Nee, Niet van uw Partner.

* Nee, Niet van uw kind >16 jaar.

* Nee, niet van uw buurvrouw, kennis, bekende.

* Nee, Zonder schriftelijke toestemming van de betreffende Patiënt.

Houdt u er rekening mee dat wij uw privacy erg serieus nemen. Het kan dus zo zijn dat wij u een NEE moeten verkondigen om gegevens te verstrekken.