Huisartsenpraktijk Blank

Nieuws

Beste mensen,

Brief behandelwensen en -grenzen

Begin januari hebben wij aan alle patiënten van 80 jaar en ouder een brief gestuurd over behandelwensen en -grenzen. Wij vinden het belangrijk om patiënten hier goed over te informeren en de gelegenheid te geven om hierover met ons in gesprek te gaan. Het kan namelijk een lastig onderwerp zijn. Uiteraard is het niet verplicht om dit gesprek aan te gaan met uw huisarts.

Omdat wij ons kunnen voorstellen dat dit onderwerp veel vragen bij u oproept, hebben wij op de website onder het tabblad praktijkinformatie het onderwerp behandelwensen staan. Hier kunt u meer lezen over dit onderwerp en betrouwbare links naar websites vinden.

Nieuwe praktijkondersteuner 

Vanaf 1 januari 2023 is Bianca van Dienst begonnen als nieuwe praktijkondersteuner in onze praktijk. Zij zal vanaf heden ons team komen versterken in de begeleiding van patiënten met chronische aandoeningen (suikerziekte, hart- en vaatziekten, COPD en astma).  

Nieuwe assistente

Vanaf 1 januari 2024 is  Nazan Kartal begonnen als doktersassistente. Zij volgt Marjo Rouwenhorst op die 21 maart 2024 met pensioen is gegaan.

Herhaalrecepten

Wist u dat u op twee manieren uw herhaalrecepten kunt bestellen? Door middel van het inspreken van de herhaalreceptenlijn (via het keuzemenu) en/of door middel van het aanleveren van de oude doosjes bij de assistente aan de balie.
Deze nieuwe opzet heeft tot doel het voor u makkelijker te maken en voor ons om de telefonische bereikbaarheid te vergroten.
 

Duur consult

Houdt u er rekening mee dat de afspraken per 10 minuten worden ingepland in de agenda? Heeft u meer dan één klacht, vraag dan om een dubbel consult. Op die manier loopt het spreekuur zo min mogelijk uit en hoeft u niet lang te wachten in de wachtkamer.

Huisarts in opleiding

Vanaf 1 juni 2023 tot 9 oktober 2024 werkt mevr. D. Weststeijn in het kader van de vervolgopleiding tot huisarts in de praktijk.

Zij heeft het artsenexamen afgelegd en heeft de volledige bevoegdheid om de geneeskunde uit te oefenen.

Per 1 maart 2016 werkt mw A. Bijlsma, huisarts, hier in de praktijk. Zij is op woensdag, donderdag en vrijdag in de praktijk aanwezig.

De praktijk van drs Blank is gesloten voor nieuwe patiënten, tenzij:

  • u een huisarts heeft buiten Haarlem
  • EN in postcodegebied 2036 woont

Met vriendelijke groet, Martijn Blank