Apotheek Molenwijk

Profielschets
Apotheek Molenwijk is sinds 1977 gevestigd in Haarlem in de wijk Molenwijk. Sinds begin jaren tachtig aan de Frieslandlaan 12. Het verzorgingsgebied van Apotheek Molenwijk omvat voornamelijk de wijken Molenwijk, Meerwijk en Europawijk. Met huisartsen in de genoemde wijken onderhouden wij goede contacten.

Gezondheidscentrum De ZOED* locatie Molenwijk
Op 4 mei 2009 zijn de deuren van het nieuwe gezondheidscentrum geopend. Vanaf die datum kan men terecht in de moderne, strak vormgegeven “glazen” Apotheek Molenwijk.
Op 18 mei hebben drie huisartspraktijken de tweede verdieping in gebruik genomen. Dit zijn dr. Blank, dr. Israel en dr. van Vliet. De praktijken hebben een moderne maar ook “warme” uitstraling. Vanaf september is ook Buurtzorg (thuiszorg) in De ZOED gevestigd.
*De ZOED = De Zorgverleners Onder Een Dak

Apotheek Molenwijk heeft een samenwerkingsverband met Schalkwijk Apotheek en Boerhaavewijk Apotheek,
welke gevestigd zijn in De ZOED Schalkwijk en De ZOED Boerhaavewijk.

Onze visie op verantwoorde farmaceutische zorg
Het team van onze apotheek streeft ernaar om farmaceutische patiëntenzorg in de dagelijkse werkzaamheden te integreren om zo de therapietrouw, de omgang met het ziektebeeld, de gezondheid en de levenskwaliteit van de patiënten te verbeteren. Ook besteden wij veel aandacht aan het voorkomen en signaleren van bijwerkingen.

Zo kunnen wij onze missie “Kwaliteit van zorg en Klantgerichtheid” waarborgen.

Interesse in werken bij ons?
Kijk snel bij Vacatures!