Huisartsenpraktijk van Vliet

Nieuws

Afspraak maken

Vanaf maart 2023 is het mogelijk om zelf een afspraak in te plannen bij de huisarts en/of assistente. Via uw account van mijngezondheid.net kunt u voor de optie afspraak maken kiezen. Elke dag zullen er een aantal afspraak plekken beschikbaar zijn om een afspraak te maken.

Bij de assistente kunt u ook een afspraak maken, voor onder andere een uitstrijkje, wond controle, wratten behandeling, oren uitspuiten of een bloeddruk meting.

Als u een afspraak maakt via mijngezondheid.net hoeft u niet meer in de wacht te staan aan de telefoon en kunt u 24uur per dag een afspraak maken.
Let wel op!
Bij het maken van een afspraak voor het uit spuiten van oren, begin dan wel met druppelen van de oren met olie (slaolie, olijfolie) 2 dagen voor de afspraak
Bij de huisarts kunt een afspraak maken voor 1 klacht, wilt u een afspraak maken voor meerdere klachten of een gesprek belt u dan de assistente, zij zal extra tijd inplannen.

Online inzage van uw dossier

Sinds 1 oktober 2020 kunt u uw medisch dossier zelf online bekijken en ook andere zorgzaken zelf online regelen via ons patiënten-portaal via www.mijngezondheid.net. Via deze weg kunt u ook een afspraak maken online.

In uw medisch dossier vindt u onder andere:
het advies van de huisarts
de uitslagen van onderzoeken
de lijst met uw medicijnen.

Op uw eigen telefoon of computer kunt u thuis deze gegevens over uw gezondheid zien. U heeft dan meer informatie om samen met ons te praten over uw gezondheid en om een keuze te maken over uw behandeling.

Vakanties 2024

4 maart t/m 8 maart
29 april t/m 3 mei
24 t/m 28 juni
12 augustus t/m 30 augustus



Tijdens de vakanties is er altijd een waarnemer aanwezig, de waarneming wordt gedaan door de 2 andere huisartsenpraktijken in de ZOED Molenwijk
A t/m K = Dr Israël 023-5361135
L t/m Z = Dr Blank 023-5362801
Tijdens de officiële feestdagen (eerste, tweede kerstdag, pasen, pinksteren, hemelvaart en 1 januari) wordt de huisartsenzorg geregeld via de huisartsenpost telefoonnummer 023-2242526.2024